Archivos mensuales: octubre 2019

SOLIDARIS????

Portem uns dies agitats, amb sentències, manifestacions, indignacions, la carn encesa, la ment distorsionada, violència, manis i més manis, enfrontaments polítics, insults, disturbis, passejades de mòmies de dictadors, nervis, NERVIS, NERVIS!!!

No us sentiu una mica saturats i us agafen ganes d’engegar aquesta punyetera saturació a prendre pel sac, relaxar-vos i baixar una mica la intensitat de tota aquesta absurditat que està deixant de banda tots els nostres sentiments solidaris?

No us sentiu una mica saturats i us agafen ganes d’engegar aquesta punyetera saturació a presndre pel sac, relaxar-vos i baixar una mica la intensitat de tota aquesta absurditat que està deixant de banda tots els nostres sentiments solidaris?

No us agradaRia asseure’s en una sala emblemàtica i gaudir d’una bona estona de música d’altíssima qualitat per un donatiu irrisori?

Doncs teniu l’oportunitat immillorable de fer-ho aquest dimecres que ve, a la sala Luz de gas, on sensibilitzarem per l’autisme amb en CRIS JUANICO, TORI SPARKS, MON CASINO CASAMOR, JOAN BLAU, JAVI JAREÑO i el gran animador PEP CALLAU.

Vinga! deixeu els mal rotllos i veniu a viatjar solidàriament amb nosaltres, a les 9h del vespre per tan sols 7€ si compreu anticipadament a Entradium (10€ a taquilla):

https://entradium.com/events/concert-per-l-autisme

Un gran esdeveniment per sensibilitzar per l’autisme a benefici del Centre d’Educació Especial Sant Joan de la Creu.

¡¡APARQUEM LA CRISPACIÓ I SIGUEM SOLIDARIS!!

I…

¡¡¡¡CORREU, QUE LES ENTRADES VOLEN!!!!