MÉS POEMES, RELATS, FOTOGRAFIES, EXPERIÈNCIES

llibre blanc[1]

Amics, com bé sabeu estem treballant en un llibre que esperem poder tenir publicat abans del proper Nadal.

Sí, ja sabem que queda temps, com també és cert que ja tenim molt material i que farem una selecció, però volem tenir cabuda per més llibres o per omplir les xarxes amb la vostra manera de fer i transmetre cultura i poder embellir el que comporta el trastorn de l’autisme i sensibilitzar amb les vostres aportacions.

Per això us tornem a fer una humil crida: ENVIEU, ENVIEU-NOS MÉS CULTURA feta per vosaltres, que ho compartirem i mirarem d’omplir les xarxes per sensibilitzar sobre l’autisme amb aquesta gran arma com és la cultura.

Us recordem els nostres emails:

info@universagatha.org  o bé  universagatha@gmail.com

Gràcies per ser-hi… sempre

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.