UNIVERS ÀGATHA

LOGO GALLARDO  18.10.14

Barcelona, 14 d’octubre del 2014

Benvolguts amics.

Us presentem el nou projecte “UNIVERS ÀGATHA”, un projecte solidari que busca la sensibilització amb el que representa la problemàtica del trastorn de l’autisme, amb la creació d’aquest blog i una pàgina de Facebook que tindran una vinculació entre elles.

La intenció és la de sensibilitzar reivindicant, transgredint, etc., amb les armes de les que disposem: poesia, narrativa, música, altres arts, experiències de persones que viuen l’autisme de prop (familiars, amics, coneguts), experts i, com no, molts i molts amics.

Volem demanar-vos que participeu enviant-nos les vostres aportacions, bé a la pàgina Facebook:

https://www.facebook.com/pages/Univers-%C3%80gatha/717740524966490?ref=hl

O bé directament al següent e-mail:

info@universagatha.org

També us agrairem que no deixeu de convidar les vostres amistats, així com fer-ne la màxima difusió possible.

Tant de bo puguem publicar algun llibre, fer recitals de poesia, concerts, xerrades amb experts, cd’s, etc., però de moment el més important és donar a conèixer el que és i representa la problemàtica de l’autisme i reivindicar i transgredir el màxim possible davant la falta d’aquesta sensibilització i desconeixença del que és aquest trastorn, tant per part social, com per les institucions oficials.

 

Esperarem amb moltes ganes i il·lusió les vostres aportacions.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.