DOS CORS SEPARATS – Prudenci Gatell del Villar

dos-corazones,-manos-169679[1]

Quan dos cors se separen hi ha més dolor per un dels dos, és com si el mar s’assequés, els ocells deixessin de cantar. Notes l’olor del seu cos, el seu perfum, els moments meravellosos passats junts; sempre recordaré la nostra intimitat, les carícies, tota tu. Tu m’has vist plorar d’amor, de tristor per saber que marxes, no estàs amb mi, però continues dins del meu cor, no en podràs sortir mai, no és possible marxar. Si alguna vegada m’has estimat de veritat i decideixes tornar amb mi, sàpigues que jo no t’he oblidat i malgrat d’estar en el lloc més remot, sempre pots estar segura que t’esperaré.

Prudenci Gatell

 

2 comentarios en “DOS CORS SEPARATS – Prudenci Gatell del Villar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.