COMUNICAT

diumenge 04 desembre 2016 19 55 ACN Fernando Blanco Botana pare de la Nadia Nerea entrevistat pels mitjans durant una campanya de donacio a Organya Alt Urgell al novembre de 2015 Captura de Video Primer pla horitzontal

Foto, El Periodico

Barcelona, desembre 2016

Davant el prejudici que podria ocasionar el cas de la nena Nadia, amb la que els seus pares han realitzat una estafa monumental mitjançant la solidaritat de persones i mitjans de comunicació volem deixar clar que no es poden mesclar estafadors ni corruptes davant de causes solidàries autèntiques i verdaderes, com les que intentem sensibilitzar des de la nostra associació i moltes altres, en aquest cas per l’autisme.

Sabem que persones d’aquesta mena poden haver provocat un desencís per part de molta gent solidària i sensible a causes solidàries i Univers Agatha Autisme vol remarcar que tant nosaltres, com moltes associacions, fundacions, etc., no tenim res a amagar, ans el contrari.

El virus de la corrupció i de l’estafa es mou per arreu, de la mà de polítics i alguns individus que s’aprofiten de la benevolència de persones amb verdadera humanitat i sensibilitat.

Per aquest motiu, aquestes paraules i el nostre compromís de netedat en els nostres actes i de solidaritat en les causes en les que estem lluitant dia a dia, minut a minut.

Per qualsevol consulta sempre podreu adreçar-vos al nostre web, sense cap compromís.

http://www.universagatha.org/

Gabriel Maria Pérez

President – Univers Agatha Autisme

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.