LA MARATÓ?

10383886_797373836975841_7631045122501822020_n[1]

Barcelona, desembre 2016

A mi em pregunten per la famosa La Marató de TV3.

Deixem de banda politiquejos innecessaris, no, no escric aquestes línies per criticar, sinó per donar la meva opinió, el que bull pel meu cap …

La Marató, La Marató …

Si no vaig errat, des de finals de setembre ens vénen recordant aquest esdeveniment tan important, gloriós esdeveniment: hem de remoure el món i les seves entranyes per tal que la famosa Marató surti de per tot, per tal d’acaparar el màxim de rècords, el màxim d’anuncis, el màxim d’absorció mediàtica, el màxim en tot, vendre, vendre’ns com els més solidaris, els més grans, els més sensibilitzadors.

Des del setembre!!!

I els amics i la gent en general em pregunten: “Què n’opines, de La Marató?”

Doncs jo intento ser sincer, però no puc evitar respondre amb certa decepció i, segurament, impotència.

Com a president d’una associació per a sensibilitzar sobre l’autisme hem de treballar per aquesta causa junts amb moltes altres associacions altruistes i solidàries, tant per l’autisme com per altres grans causes solidàries i ens veiem … absorbits? Anul·lats? Sense força? Sense possibilitats? Reduïts? Ignorats?

No dic que no sigui bo recaptar per a ajudar en causes ben importants, però penso que hauria d’haver-hi un equilibri entre totes les lluites que tantes associacions, per una o altra causa, porten dia a dia, hora a hora, minut a minut, i que el treball de les quals, amb aquests enormes esdeveniments solidaris acaparadors, menystenen perquè, repeteixo, n’hi ha tantes!!!

Quantes empreses i institucions fan el seu donatiu anual justament quan hi ha La Marató dels nassos i no en queda ni les escorrialles pels demés? … Sí, és dur lluitar contra Goliat, molt dur!

Hem de cercar aquest equilibri perquè, mentrestant, mentre no tinguem força, tantes i tantes associacions que corren el risc de desaparèixer.

No, no puc dir que estigui del tot en contra de La Marató, però … haig d’estar-hi a favor?

 

Gabriel Maria Pérez

President Ass. Univers Agatha Autisme

********************************************************************** 

Barcelona, Diciembre 2016

A mí me preguntan por la famosa Marató de TV3.

Dejemos de lado politiqueos innecesarios, no, no escribo estas líneas para criticar, sino para dar mi opinión, lo que hierve por mi cabeza …

La Marató, La Marató …

Si no estoy equivocado, desde finales de septiembre nos vienen recordando este acontecimiento tan importante, glorioso evento: debemos remover el mundo y sus entrañas para que la famosa La Marató salga por todas partes, a fin de acaparar el máximo de récords, el máximo de anuncios, el máximo de absorción mediática, el máximo en todo, vender, vendernos como los más solidarios, los más grandes, los más sensibilizadores.

¡¡¡Desde septiembre!!!

Y los amigos y la gente me general me preguntan: «¿Qué opinas de La Marató?»

Pues yo intento ser sincero, pero no puedo evitar responder con cierta decepción y, seguramente, impotencia.

Como presidente de una asociación para sensibilizar sobre el autismo debemos trabajar por esta causa junto con muchas otras asociaciones altruistas y solidarias, tanto para el autismo como para otras grandes causas solidarias y nos vemos … ¿absorbidos? ¿Anulaados? ¿Sin fuerza? ¿Sin posibilidades? ¿Reducidos? ¿Ignorados?

No digo que no sea bueno recaudar para ayudar en causas muy importantes, pero pienso que debería haber un equilibrio entre todas las luchas que tantas asociaciones, por una u otra causa, llevan día a día, hora a hora, minuto a minuto, y que el trabajo de las cuales, con estos enormes eventos solidarios acaparadores, dejan de lado porque, repito, ¡¡¡hay tantas !!!

¿Cuántas empresas e instituciones hacen su donativo anual justamente cuando está La Marató de las narices y no quedan ni las migajas para los demás? … Sí, es duro luchar contra Goliat, ¡muy duro!

Debemos buscar ese equilibrio porque, mientras tanto, mientras no tengamos fuerza, tantas y tantas asociaciones que corren el riesgo de desaparecer.

No, no puedo decir que esté del todo en contra de La Marató, pero … ¿Tengo que estar a favor?

 

Gabriel Maria Pérez

Presidente Ass. Univers Agatha Autisme

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.