COMUNICAT – COMUNICADO

Benvolguts amics d’Univers Agatha Autisme,

Comencem un nou any i continuem el nostre camí, pas a pas, cap a la sensibilització envers l’autisme amb cultura i molt més.

Durant aquest any 2017 pretenem pujar alguns graons a l’hora de motivar aquesta sensibilització envers l’autisme i els problemes que comporta, perquè no volem deixar de fer conèixer el que és i el que significa aquest trastorn, així com prosseguir la lluita reivindicativa, transgressora, etc, a favor de l’autisme.

SONY DSC

No és fàcil per a nosaltres exposar que lluitem per una causa sense oferir serveis, que demanem a qui ens segueix que ens ajudi fent-se soci/òcia d’Univers Agatha,  fent socis/òcies o bé fent-nos algun donatiu sense res més a canvi que unes gràcies i la possibilitat d’assistir als nostres actes culturals en benefici de l’autisme.

http://www.universagatha.org/?page_id=993

Però enguany promet, perquè tenim el suport d’altres entitats que també pugnen per la mateixa causa, així com el d’altres entitats culturals i amics que sabem que volen treballar conjuntament amb nosaltres, la qual cosa serà un bon incentiu per a la tasca que duem a terme dia rere dia.

http://www.universagatha.org/?page_id=31

Tenim esdeveniments importants en vista, com ara el concert del propvinent dissabte, 14 de gener, a les vuit del vespre, a la Sala Fizz del carrer Balmes, 83, de Barcelona; un concert de blues solidari amb una superbanda inèdita formada pels guitarristes Emili Baleriola i Agustí Mas, que seran acompanyats pel gran baixista Rafel Escoté i el bateria Pablo Posa.

Pòster 2

 

I un moment molt important, que serà el de la publicació, d’aquí a pocs dies, del nostre llibre solidari LLETRES BLAVES PER A L’AUTISME, en què hem estat treballant des de fa gairebé dues temporades, així com la seva presentació en públic a la Sala Luz de Gas de Barcelona, el dimarts 4 d’abril, a les 20:00 h., amb un gran elenc.

1-_portada_-_miguel_gallardo_-_pre_publicaci_

Després seguiran més presentacions d’aquest llibre a altres indrets i més esdeveniments que anirem pujant a l’agenda del nostre web.

TOT PER SENSIBILITZAR ENVERS L’AUTISME!

Per això us demanen que ens ajudeu a donar força, amb el vostre suport, a la difusió, la participació, etc.

Confiem de veure-us en algun/s d’aquests actes futurs.

 

Gabriel Maria Pérez

President d’Univers Agatha Autisme

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Estimados amigos de Univers Agatha Autisme,

Empezamos un nuevo año y continuamos nuestro camino, paso a paso, hacia la sensibilización sobre el autismo con cultura y mucho más.

Durante este año 2017 pretendemos subir algunos escalones a la hora de motivar esta sensibilización hacia el autismo y los problemas que conlleva, porque no queremos dejar de dar a conocer lo que es y lo que significa este trastorno, así como proseguir la lucha reivindicativa, transgresora, etc, a favor del autismo.

SONY DSC
No es fácil para nosotros exponer que luchamos por una causa sin ofrecer servicios, que pedimos a quien nos sigue que nos ayude haciéndose socio/a de Univers Agatha, haciendo socios/ocias o bien haciéndonos algún donativo sin nada más a cambio de que unas gracias y la posibilidad de asistir a nuestros actos culturales en beneficio del autismo.

http://www.universagatha.org/?page_id=993

Pero este año promete, porque tenemos el apoyo de otras entidades que también pugnan por la misma causa, así como el de otras entidades culturales y amigos que sabemos que quieren trabajar conjuntamente con nosotros, lo que será un buen incentivo para la tarea que llevamos a cabo día tras día.

http://www.universagatha.org/?page_id=31

Tenemos eventos importantes a la vista, como el concierto del próximo sábado, 14 de enero, a las ocho de la tarde, en la Sala Fizz de la calle Balmes, 83, de Barcelona; un concierto de blues solidario con una superbanda inédita formada por los guitarristas Emili Baleriola y Agustí Mas, que serán acompañados por el gran bajista Rafael Escoté y el batería Pablo Posa.

Pòster 2

Y un momento importantísimo, que será el de la publicación, dentro de pocos días, de nuestro libro solidario LETRAS AZULES PARA EL AUTISMO, en el que hemos estado trabajando desde hace casi dos temporadas, así como su presentación en público en la Sala Luz de Gas de Barcelona, el martes 4 de abril, a las 20:00 h., con un gran elenco.

1-_portada_-_miguel_gallardo_-_pre_publicaci_

Después seguirán más presentaciones de este libro a otros lugares y más eventos que iremos subiendo en la agenda de nuestra web.

¡TODO PARA SENSIBILIZAR SOBRE EL AUTISMO!

Por eso os pedimos que nos ayudéis a dar fuerza, con vuestro apoyo, en la difusión, la participación, etc.

Confiamos en veros en alguno/s de estos eventos futuros.

Gabriel Maria Pérez

Presidente de Univers Agatha Autisme

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.