DRETS SOCIALS – DERECHOS SOCIALES

Aquests darrers temps estem vivint uns moments agitats pels darrers moviments polítics a Catalunya i el constant bombardeig arreu sobre moviments polítics i polítics i polítics.

En molts casos això ha anat degenerant en una lluita per qui té la raó, per qui està del costat del poble, per si cal la independència o si cal la unió, que si la violència policial, que si això és legal o il·legal.

Però… algú s’ha parat a pensar en la realitat de les causes socials?

images1dxkjbmj

En efecte, Univers Agatha Autisme no ha de parlar de política, no, no entrarem en aquesta voràgine que està deixant de banda tants aspectes socials, tan necessaris per a la convivència i al bon desenvolupament del benestar de la gent, del poble o, senzillament, per tants i tants oblidats que es van quedant a desplaçats de l’autovia de la vida.

Pobresa, refugiats, retallades, terrorisme, fam, etc… Tantes coses que sembla que queden en segon pla i que són les que realment haurien de ser la nostra preocupació.

Aquesta és una crida que des de la nostra petita associació volem deixar caure a tants i tants polítics, artistes, gent del carrer, economistes, mestres…

No veieu que estem deixant de banda aquests aspectes socials? No us adoneu compte de que hi ha qui us necessita de veritat?

Necessitem compartir aquesta lluita, recuperar valors, pensar en els que realment en poden sortir perjudicats i no siguem tan egoistes de pensar en batalles que malmeten l’entorn vital i necessari com és el de la lluita pel benestar social que cada vegada sembla importar menys.

Des d’aquí fem aquesta crida, suposem que ho entendreu…

10383886_797373836975841_7631045122501822020_n[1]

Estos últimos tiempos estamos viviendo unos momentos agitados por los últimos movimientos políticos en Cataluña y el constante bombardeo partes sobre movimientos políticos y políticos y políticos.

En muchos casos esto ha ido degenerando en una lucha por quién tiene la razón, por quién está del lado del pueblo, por si es necesaria la independencia o si es necesaria la unión, que si la violencia policial, que si esto es legal o ilegal.

Pero… ¿alguien se ha parado a pensar en la realidad de las causas sociales?

En efecto, Univers Agatha Autisme no debe hablar de política, no, no vamos a entrar en esta vorágine que está dejando de lado tantos aspectos sociales, tan necesarios para la convivencia y el buen desarrollo del bienestar de la gente, del pueblo o, sencillamente, por tantos y tantos olvidados que se van quedando desplazados de la autovía de la vida.

Pobreza, refugiados, recortes, terrorismo, hambre, etc … Tantas cosas que parece que quedan en segundo plano y que son las que realmente deberían ser nuestra preocupación.

Esta es una llamada que desde nuestra pequeña asociación queremos dejar caer a tantos y tantos políticos, artistas, gente de la calle, economistas, maestros …

¿No veis que estamos dejando de lado estos aspectos sociales? ¿No os dais cuenta de que hay quien os necesita de verdad?

Necesitamos compartir esta lucha, recuperar valores, pensar en los que realmente pueden salir perjudicados y no seamos tan egoístas de pensar en batallas que dañan el entorno vital y necesario como es el de la lucha por el bienestar social, que cada vez parece importar menos.

Desde aquí hacemos esta llamada, suponemos que lo entenderéis …

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.