II PART CAMPANYA «COM VEUS L’AUTISME? – ¿CÓMO VES EL AUTISMO?» – FOTOGRAFIES – IL·LUSTRACIONS

Amics.

Malgrat que encara us estem demanant participar en la nostra campanya «Com veus l’autisme? – ¿Cómo ves el autismo?», amb l’enviament de frases sobre el que representa l’autisme per vosaltres, encetem la segona part de la campanya on us demanem l’enviament d’IL·LUSTRACIONS o FOTOGRAFIES relacionades amb l’autisme.

L’objectiu seria poder emparellar les frases amb les imatges que anem rebent i poder fer una selecció de cara a realitzar una exposició itinerant la temporada que ve.

Recordeu que volem omplir les xarxes de sensibilització sobre aquest trastorn i què pot ser més bonic que poder comptar amb la vostra participació?

Ens ho podeu enviar bé per privat al Facebook o bé al següent correu electrònic:

universagatha@gmail.com

NO US ANIMEU?

Amigos.

Aunque todavía os estamos pidiendo participar en nuestra campaña «¿Cómo ves el autismo? – ¿Cómo ve el autismo?», con el envío de frases sobre lo que representa el autismo para vosotros, empezamos la segunda parte de la campaña donde le pedimos el envío de ILUSTRACIONES o FOTOGRAFÍAS relacionadas con el autismo.

El objetivo sería poder emparejar las frases con las imágenes que vamos recibiendo y poder hacer una selección de cara a realizar una exposición itinerante la próxima temporada.

Recordad que queremos llenar las redes de sensibilización sobre este trastorno y ¿qué puede ser más bonito que poder contar con vuestra participación?

Nos lo podeis enviar bien por privado en Facebook o bien al siguiente correo electrónico:

universagatha@gmail.com

¿NO OS ANIMÁIS?

 

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.