AJUDES? «NO, GRÀCIES!» – ¿AYUDAS? «¡NO, GRACIAS!»

Des de fa unes semanas us estem anunciant que el Proper 6 de juny a les 21h, a la Sala Luz de Gas de Barcelona, ​​fem 1 Esdeveniment de conscienciació per l’autisme, amb 1 concert d’ELLIOTT MURPHY acompanyat del su fidel guitarrista i amic, OLIVIER DURAND (autor de la melodia de la nostra associació) i amb la particiàció de l’reconegut il·lustrador MIGUEL GALLARDO, que también Treballa amb la Sensibilització envers AQUEST trastorn, ha que te 1 filla amb autisme.

Hem Estat Lluitant per tal d’aconseguir un patrocinador, algun ca que ENS AJUDES amb 1 petit soporte Econòmic per poder apaivagar part de les DESPESES que ENS genera l’Esdeveniment.

Però no ha estat possible: les institucions oficials ni tan sols ens han respost a les nostres peticions i altres entitats no oficials ens han denegat el seu suport o bé ens han ignorat.

Es fa dur quan veus que si poses calerons apareix tothom pel mig, però si no poses tu els diners no te’n donen i nosaltres, com a molt petita associació que som, amb poquets socis i amb els recursos limitats que hem pogut recollir gràcies als petits esdeveniments que anem realitzant o bé, de la venda dels nostres llibres i cdés, mantenim una economia al límit.

No ens oblidem dels partits polítics: quan hi ha elecciones tots són els més solidaris i participatius, però si no hi ha eleccions desparéixen com per art de màgia… de fet no és res de nou això, només es pensa en el poder, i mai amb els que estan sota les piràmides.

Perquè us fem aquesta petita explicació?

Univers Agatha ha fet una inversió gran tenint en compte els seus recursos i per això volem demanar-vos la vostra assistència a l’esdeveniment, tant perquè ens donarà forces per a continuar creant esdeveniments i activitats per conscienciar per l’autisme, com perquè de ben segur serà una vetllada inoblidable.

Amb la vostra assistència ens podeu donar un plus de confiança i una empenta amb nous projectes de futur.

També podeu fer un donatiu a la “Fila zero”:

CAIXABANK

ES34 2100 0885 6902 0031 7765

Una petita ajuda vostra és una gran empenta per a nosaltres.

I SI  A ALGUNA EMPRESA ENCARA LI QUEDA PRESUPOST PER DONAR UNA PETITA AJUDA ECONÒMICA A UNA CAUSA SOLIDÀRIA, SEMPRE SERÀ BEN REBUDA.

Tant de bo ens veiem el proper 6 de juny a la Sala Luz de Gas!

Entrades a taquilla o TICKETEA:

https://www.ticketea.com/entradas-concierto-elliott-murphy-and-olivier-durand-en-concert-per-lautisme/

*************************************************

Desde hace unas semanas os estamos anunciando que el próximo 6 de junio a las 21h, en la Sala Luz de Gas de Barcelona, ​​hacemos un evento de concienciación para el autismo, con un concierto de ELLIOTT MURPHY acompañado de su fiel guitarrista y amigo OLIVIER DURAND (autor de la melodía de nuestra asociación) y con la participación del reconocido ilustrador MIGUEL GALLARDO, que también trabaja con la sensibilización hacia este trastorno, ya que tiene una hija con autismo.

Hemos estado luchando para conseguir un patrocinador, alguien que nos ayudara con un pequeño apoyo económico para poder apaciguar parte de los gastos que nos genera el evento.

Pero no ha sido posible: las instituciones oficiales ni siquiera han respondido a nuestras peticiones y otras entidades no oficiales nos han denegado su apoyo o bien nos han ignorado.Es duro cuando ves que si pones dinerito aparecen todos alrededor, pero si no pones tú el dinero, no te dan y nosotros, como muy pequeña asociación que somos, con pocos socios y con los recursos limitados que hemos podido recoger gracias a los pequeños eventos que vamos realizando o bien, con la venta de nuestros libros y cdés, mantenemos una economía al límite.

No nos olvidemos de los partidos políticos: cuando haY elecciones, todos son los más solidarios y participativos, pero si no hay elecciones desaparecen como por arte de magia … de hecho no es nada nuevo esto, sólo se piensa en el poder, y nunca en los que están bajo las pirámides.


¿Por qué os damos esta pequeña explicación?

Univers Agatha ha hecho una inversión grande teniendo en cuenta sus recursos y por ello queremos pediros vuestra asistencia al evento, tanto porque nos dará fuerzas para seguir creando eventos y actividades futuras para concienciar para el autismo, como porque seguro que será una velada inolvidable.

Con vuestra asistencia nos podéis dar un plus de confianza y un empujón con nuevos proyectos de futuro.

También podéis dar un donativo a la «Fila cero»:

CAIXABANK
ES34 2100 0885 6902 0031 7765

Una pequeña ayuda vuestra es un gran empuje para nosotros.

Y SI A ALGUNA EMPRESA AÚN LE QUEDA PRESUPUESTO PARA DAR UNA PEQUEÑA AYUDA ECONÓMICA PARA UNA CAUSA SOLIDARIA, SIEMPRE SERÁ BIEN RECIBIDA.

Ojalá nos veamos el próximo 6 de junio en la Sala Luz de Gas.

Entrades a taquilla o Ticketea :

https://www.ticketea.com/entradas-concierto-elliott-murphy-and-olivier-durand-en-concert-per-lautisme/

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.