SENSIBILITZAR PER L’AUTISME AMB ART? – ¿SENSIBILIZAR POR EL AUTISMO CON ARTE?

Durant els darrers anys i temporades hem estat treballant amb la sensibilització per l’autisme amb cultura, realitzant diversos esdeveniments poètics, musicals i publicant dos llibre i un CD solidaris.

Estem molt contents de la bona rebuda que hem tingut fins aquest moment i estem segur que molts de vosaltres heu entès quina és la nostra manera de treballar per la sensibilització, conscienciació i divulgació del que significa el trastorn de l’autisme.

També sabem de molts que no enteneu el que fem, però és ben senzill, no hi ha més: sensibilitzar, divulgar, conscienciar, reivindicar per l’autisme amb art, amb cultura… no hi ha més.

Esperem que aquest any que tot just acaba de començar, us podrem oferir més activitats destinades a la nostra causa per l’autisme i que hi participareu com ja heu fet fins ara.

En aquest sentit, estem oberts a les vostres opinions, participacions, etc.

També, si sabeu de casos concrets on poder aportar el nostre granet de sorra (família amb falta de recursos, centre amb necessitat d’alguna ajuda, etc.) estem oberts a ajudar amb el que sabem fer i tenim.

No dubteu a contactar amb nosaltres i podrem crear un esdeveniment per alguna causa en concret relacionada amb l’autisme.

universagatha@gmail.com

Mentrestant, aquí teniu imatges d’algunes de les accions que hem fet durant aquests darrers anys

********************************************************************************

Durante los últimos años y temporadas hemos estado trabajando con la sensibilización por el autismo con cultura, realizando varios eventos poéticos, musicales y publicando dos libro y un CD solidarios.

Estamos muy contentos de la buena acogida que hemos tenido hasta este momento y estamos seguro que muchos de ustedes han entendido cuál es nuestra manera de trabajar por la sensibilización, concienciación y divulgación de lo que significa el trastorno del autismo.

También sabemos de muchos que no entienden lo que hacemos, pero es muy sencillo, no hay más: sensibilizar, divulgar, concienciar, reivindicar por el autismo con arte, con cultura … no hay más.

Esperamos que este año, que acaba de empezar, podremos ofrecer más actividades destinadas a nuestra causa para el autismo y que participaréis como ya habéis hecho hasta ahora.

En este sentido, estamos abiertos a vuestras opiniones, participaciones, etc.

También, si sabéis de casos concretos donde poder aportar nuestro granito de arena (familia con falta de recursos, centro con necesidad de alguna ayuda, etc.) estamos abiertos a ayudar con lo que sabemos hacer y tenemos.

No dudéis en contactar con nosotros y podremos crear un evento por alguna causa en concreto relacionada con el autismo.

universagatha@gmail.com

Mientras tanto, aquí tenéis imágenes de algunas de las acciones que hemos hecho durante estos últimos años.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.