Ajudes? espònsors?

concepto.de

Amics d’Univers Agatha.

Som conscients que la nostra entitat és molt molt petita, això sí, amb uns socis i seguidors excel·lents que ens doneu unes molt positives vibracions.

A més, tenim l’excepcionalitat de ser l’única associació altruista que treballa amb cultura per sensibilitzar sobre el que representa el trastorn de l’autisme.

Com sabeu, (assumim que estem sent una mica pallisses), per al pròxim 30 d’octubre estem organitzant un esdeveniment especial a la sala Luz de gas de Barcelona, ​​amb grans músics (entreu a l’agenda del nostre web universagatha.org per a més informació ).

Per poder realitzar aquest esdeveniment estem invertint temps i recursos econòmics, però no, no estem escrivint això per demanar de nou i sense compromís, algun tipus d’ajuda (que no estaria gens malament), sinó per fer una reflexió sobre la realitat que ens envolta .

Sí, voldríem remarcar que ens hem trobat molt sols en la nostra lluita per aconseguir algun espònsor, ja hem contactat tant amb empreses de primera línia, com amb entitats oficials, i totes ens han menyspreat o bé ens han respost que no realitzen aquest tipus d’ajudes (fals, ja que per exemple, una de les principals marques de cervesa que ens va negar la seva ajuda, és de les que veiem a la majoria d’anuncis de concerts i esdeveniments de tot tipus).

El problema és que no som rellevants ia les empreses només els interessa acostar-«quan toca» per a realitzar el donatiu anual, que alhora, serveixi per omplir-se d’aire de solidaris i per poder desgravar en impostos, i aquests ajuts les realitzaran, com no, a entitats o accions que els donin molt més nom.

Quan parlem d’aquests «donatius», un clar exemple serien les tan estimades Maratons solidàries de diverses televisions.

Nosaltres donem suport cent per cent a aquestes maratons, però a les entitats petites ens generen certs grans desgreuges, ja que la gran enorme publicitat o difusió d’aquests esdeveniments, juntament amb els productes de marxandatge que es generen i venen amb ells, provoquen que tota la feina de petites institucions com la nostra es vagi en orris, ja que al no tenir la potència suficient, tot queda engolit materialment per aquestes tan lluents maratons.

I els altres ens hem de fastiguejar… Així, sense més… Les empreses ja han donat la seva aportació solidària anual i no deixaran anar un cèntim més a cap associació més… ¿per què si ja m’he cobert de glòria?

Per això tenim tantes dificultats les associacions amb poc recursos i per aquest motiu hi ha tantes que desapareixen després d’una llarga lluita sense premi.

Bé, aquestes han estat només unes reflexions, i recordeu, com no, que ja sabeu on som, que si voleu ajudar-nos, busqueu a la nostra web, o veniu als nostres esdeveniments (sí, també els trobareu a l’agenda del nostre web).

Aquí us deixem les dades de la nostra fila «0» per si voleu donar-nos alguna ajuda

CAIXABANK
IBAN: ES34 2100 0885 6902 0031 7765

US ESPEREM EL 30 D’OCTUBRE A LA SALA LUZ DE GAS

¡I QUE UN MILER DE GRÀCIES PEL VOSTRE TEMPS!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.