MÚSICA PER L’AUTISME, Resum i agraïments

Cartell fet per la Mercè Galí

El passat dimecres 30 d’octubre vam gaudir d’un gran esdeveniment solidari musical, a la sala Luz de Gas de Barcelona, ple d’emocions, de solidaritat i de moments plens de sensibilitat envers l’autisme, un trastorn neurològic que actualment afecta a 1 de cada 100 individus a Catalunya.

Només entrar el públic es va topar amb el gran animador Pep Callau, qui donava la benvinguda a l’esdeveniment amb aquesta gràcia tan original que destil·la.

En Gabriel Maria Pérez, president de l’associació va obrir l’acte amb un petit discurs on va relatar moments viscuts amb la seva filla amb autisme, l’Àgatha, qui dóna nom a la nostra entitat i va acabar donant pas a les actuacions musicals:

Va ser el primer torn per el Javi Jareño, cantautor de Santa Coloma de Gramenet des del primer moment al costat de la nostra associació, com a soci i com a participant en més d’un dels nostres esdeveniments solidaris.

Força i intensitat acompanyats per aquella potència en la seva veu: brillant.

Tot seguit va cantar en Joan Blau, un del temes també ho va fer acompanyat per en Gabriel Maria Pérez.

En Joan Blau és lluitador, sensibilitat i brillantor en la seva música.

Molt implicat també en el projecte.

Li hem d’agrair tot el seu recolzament en l’organització de l’esdeveniment des del primer moment. 

Molt probablement, sense la seva ajuda, no haguéssim acabat realitzant el concert.

Va arribar el torn dels Mon Casino Casamor Sextet: imprescindibles.

També empatitzats amb la nostra associació, des del primer moment van connectar amb el públic, i van tocar uns temes plens de ritme entre blues, funky i rumba; el públic ballava des de la seva cadira.

Una vegada passada la frescor dels ritmes anterior, va sortir al’escenari la gran cantant californiana Tori Sparks, afincada a Barcelona des de fa uns anys.

Acompanyada per el percussionista Xavi García i el guitarrista «El Rubio», la Tori va oferir un repertori elegant, vistós, estètic i dinàmic. 

Inoblidable actuació!

Finalment en Cris Juanico, ex membre dels Ja t’ho diré i cap de cartell del concert, en format trio, va oferir un repertori amb temes del seu darrer disc «VIU», i amb perles de la seva llarga i brillant carrera.

El seu emblemàtic tema, de l’època dels Ja t’ho diré, «Si vens» va generar esclats de gran emoció, el públic corejava animat pel músic menorquí.

Complicitat, professionalitat i gran savoir faire en un músic assaonat per l’experiència.

Volem deixar palès el nostre agraïment a tots els assistents i als que no varen poder assistir però van aportar el seu granet d’arena solidari.

Tornem a agrair al cantautor Joan Blau pel seu recolzament i ajuda en l’organització de l’esdeveniment des del primer segon.

Fem menció especial a la periodista Alícia Rodríguez, gran professional amb una verdadera complicitat i empatia amb nosaltres, qui ha donat una forta empenta per donar a conèixer la nostra associació mitjançant molts mitjans de comunicació.

També un fort agraïment a la Mercè Galí pel seu meravellós cartell.

I a la gent de la sala Luz de Gas, en Roger Sardà, el Xavi Ferrer i tota la resta de tècnics i personal, per la seva professionalitat i cordialitat, ajudant-nos en tot moment per arribar a realitzar un concert rodó a nivell tècnic i més i més.

Només queda dir-vos que no deixeu de mirar l’agenda perquè hi haurà nous esdeveniments.

NO ENS PODEM ATURAR I US NECESSITEM.

¡¡CONTINUEM ENDAVANT!!

 

Imatges by Oscar Chocano, Carolina Villarroya, Helena Pérez Fuster

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.