Entrevista a JAVI JAREÑO

J.J., “N´estic molt orgullós d’haver posat la meva música al servei de la difusió de la realitat autista i aconseguir així donar més visibilitat a aquest col·lectiu”

L’entrevista d’aquesta setmana és amb el cantautor colomenc Javi Jareño, un dels músics omnipresents als circuïts de Barcelona.
Amb cinc discs a les seves espatlles, ha participat i col·laborat amb la nostra associació des del primer dia, en recitals i festivals solidaris per l’autisme.
És un dels 16 músics del nostre primer disc NOTES BLAVES PER L’AUTISME recent reeditat:
https://www.amazon.es/Notes-Blaves-lAutisme-Varios-Artistas/dp/B082GYGJ6Y

I també participa en el disc L’UNIVERS D’AGATHA del que farem la presentació avançada a la sala NEW-FIZZ el pròxim dissabte 29 de febrer a les 21h.
http://www.universagatha.org/#event|presentacio-no-oficial-nou-cd-lunivers-dagatha|202

Aquest és el seu web:
https://xn--javijareo-s6a.es/

Quin/s és/son el/s teu/s músic/s de referència?
Els meus músics de referència són Serrat, Antonio Vega, Hilario Camacho, Jose Jareño, Manolo García, Toti Soler i Jordi Sabatés entre d´altres.

Què n’opines de la música que es fa actualment?
Actualment hi ha propostes musicals molt interessants que normalment no són les més populars. De fet, pràcticament no m´interessa res del que sona a les ràdios comercials o a la televisió.

Què és per tu la música?
La música per a mi es una via de sanació i de felicitat. És de les poques coses que em fan oblidar el meu dia a dia. Quan canto, quan toco la guitarra soc molt feliç. A més és la millor manera d´obrir portes entre el meu cor i els cors aliens.

Coneixes el trastorn de l’autisme?
Arran de la meva col·laboració amb Univers Agatha des de 2014 he anat coneixent l´ampli espectre autista amb totes les seves diferències i peculiaritats.

Què n’opines de la difusió amb cultura i en el teu cas, amb la música, per causes de conscienciació o divulgació d’un trastorn com l’autisme o d’altres (dis)capacitats?
N’estic molt orgullós d’haver posat la meva música al servei de la difusió de la realitat autista i aconseguir així donar més visibilitat a aquest col·lectiu vital per als col·lectius mes fràgils i susceptibles de ser discriminats el recolzament de tots perquè tinguin la qualitat de vida i la dignitat que es mereixen.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.