Presentació avançada L’UNIVERS D’AGATHA

Fotos by Oscar Chocano ALmanza

Una nit màgica per fer l’avançament de la presentació del segon disc solidari editat per la nostra associació, «L’Univers d’Agatha» a la sala New Fizz de Barcelona.

Inoblidable

El president de la nostra associació, en Gabriel Maria Pérez va fer un petit discurs, fent referència al trastorn de l’autisme i les diferents activitats que s’han realitzat des de la nostra institució per sensibilitzar sobre el trastorn de l’autisme amb cultura.

Tot seguit, el cantautor balaguerí Joan Blau, reconvertit en mestre de cerimònies, va presentar a cadascun dels participants de l’esdeveniment.

I va començar amb la entretinguda, brillant, animada actuació del músic Roigé, qui va fer interactuar al públic amb el seu magnífic bon rotllo i gran qualitat interpretativa.
Que bé ho vam passar!!

Tot seguit, el cantautor colomenc Javi Jareño va oferir un petit repertori ple de potència, vitalitat i sensibilitat.
Cal no oblidar que el Javi ha estat implicat des del primer moment amb la nostra associació i que té un cor que irradia empatia en vàries causes solidàries.

I li va tocar el torn al músic Chicharro. Brillant!!! El jove músic va imprimir ritme i vitalitat, amb rumbes i altres estils que van enganxar de seguida al públic assistent.

Un moment ben àlgid de la nit. La gran Mia Fuentes irradiant també energia, alegria contagiosa, ritme i força.
Una recomanació: no deixeu d’escoltar-la, d’anar a algun concert seu, paga molt la pena.
I a sobre acompanyat pel Chicharro meravellosament.

I per finalitzar la nit, els blues que ens van oferir l’Agustí Mas Blues Acustic, amb la mestria de qui té el blues a la sang, com l’excelsa cantant Nuria Almazán, els teclats d’en Jeroni Pagán i l’excepcional i trepidant guitarra de l’Agustí Mas.
Massa curta se’ns va fer la seva actuació.

Només ens queda agrair a tots els que vau venir, a tots els que ens doneu el suport i l’empenta per continuar endavant.
A tots els músics que van participar d’una màgica nit.
A l’Oriol i al Víctor i la resta de personal de la sala New Fizz.

I molt especialment, al Joan Blau per tanta ajuda desinteressada i amb aquesta calma, bon humor i paciència amb el president d’aquesta associació, un paio una mica massa pallissa 😀

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.