MICRORELATS UNIVERS ÀGATHA – Sergi G. Oset

std[1]

 

http://lamevaperdicio.blogspot.com.es/

Portals

          La nena recorria mons vedats a la impuresa amb la mateixa gràcia que el camp de gira-sols balla sota la batuta de l’espantaocells. Mons recordats només per caderneres de plàstic en gàbies d’or esmaltat i per fades rialleres que bufen mitges veritats a cau d’orella. Obria forrellats, considerats inexpugnables pels més grans mestres orfebres, només amb l’ajuda d’unes pinces d’estendre la roba i amb rialles de micos de drap. Voleiava el temps, damunt una catifa encantada, sargida, amb fragilitat, per cucs de seda que taral·lejaven poemes de llàgrimes salades i d’amor amarg.

Llepolies

          Bufa i bufa i empeny i empeny, amb l’alè fresc del xiclet de maduixa, la bombolla de sabó que s’enlaira sense pressa i sura per constel·lacions de sucre, tot cercant altres companyes que esclaten damunt de les fulles de nenúfar d’estrelles encara no nascudes i s’escolen per una cataracta de caramel líquid que emplena la gola de joia i humiteja els ulls cansats d’un gos pigall, que, rejovenit, remena la cua quan pot obsequiar, amb una llepada agraïda, la galta enrojolada d’una nena petita.

 

Sergi G. Oset

Barcelona, 08 de novembre del 2014

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.